Krachtstroom aanleggen

Wanneer krachtstroom?

Krachtstroom in uw huis is alleen noodzakelijk als u elektrische apparatuur in uw woning heeft dat daarvoor geschikt is. Hierbij moet u denken aan bijvoorbeeld waterpomp, sauna en elektrisch koken (ook wel inductiekoken genoemd). Een groot aantal woningen in Nederland is niet berekend op de aanleg van krachtstroom. 

Over krachtstroom

Krachtstroom is feitelijk normaal stroom. Bij de reguliere stopcontacten zoals u die gewend bent, worden twee draden gebruikt. Krachtstroom wordt door vier draden geleid waarvan drie daden spanning hebben. Dit wordt ook wel de drie-dadenspanning ook wel de 3-fasestroom genoemd. Dit type kan drie keer meer vermogen leveren dan de standaard huisinstallatie.

    Ervaring met krachtstroom

    Broek & Bosch Elektrotechniek heeft jarenlange ervaring met het aanleggen en aansluiten van krachtstroom in huis. Elektrisch koken, sauna, oven, jacuzzi en een warmtepomp. Het zijn voorbeelden van apparatuur waarbij krachtstroomaansluiting vereist is. Deze zwaardere apparaten, vragen qua gebruik meer van het net. Broek & Bosch Elektrotechniek is gespecialiseerd in krachtstroom aansluiten en het verplaatsen van een meterkast. Wanneer u elektronische apparatuur heeft aangeschaft dat om meer vermogen vraagt, is het aansluiten van krachtstroom een dringend advies. Hierdoor heeft u de zekerheid dat uw apparatuur snel en goed werkt.

    Broek & Bosch Elektrotechniek

    Vanaf 2019 zijn wij als zelfstandig elektrotechnisch bedrijf aan de slag in Soest en omstreken.