Datanetwerken en CAI-aansluitingen

Datanetwerken

Een datanetwerk aanleggen voor computers, telefoons en servers. Dat vereist meer dan alleen kabels trekken en aansluiten. Vooraf inventariseren wij uw wensen en behoeften.en houden wij rekening wat er nu en in de toekomst nodig is. Dankzij onze jarenlange ervaring zijn wij in staat om advies op maat te geven.

Heeft u een bestaand bruikbaar datanetwerk? Dan wordt dit netwerk als basis gebruikt en wordt het uitgebouwd naar de hedendaagse behoefte.

  Werkzaamheden die Broek & Bosch Elektrotechniek verzorgt zijn onder meer:

  • Leveren en plaatsen van patchkasten;
  • Leveren en aansluiten van patchpanelen en connectoren;
  • Rangeren van patchkabels in rangeerpanelen en beugels;
  • Uittraisen en uitzoeken van bekabeling die niet gecodeerd is;
  • Meten en coderen;
  • Monteren van WIFI-zenders.

   Ook voor het opschonen van uw Datanetwerk bent u bij ons aan het goede adres.

   CAI-installaties

   Een CAI-installatie is een kabelnetwerk voor televisieontvangst. Voor de aanleg van een CAI-netwerk in uw bedrijfspand of woning is het raadzaam om een van onze vakmensen in te schakelen. Zeker wanneer het aantal aansluitpunten groot is, met daarbij meerdere schermen is een ervaren specialist op zijn plaats. 

   De CAI moet veel aankunnen. Van het reguliere televisiekijken tot digitaal kijken via internet en denk eens aan on demand-diensten en telefonie. Rustig kijken zonder ‘blokjes’ of andere storingen vereist een goede infrastructuur qua bekabeling, antenneversterkers, verdelers, multitaps en connectoren. Het juist verdelen van het signaal, zodat er overal helder beeld is, is van belang. Broek & Bosch Elektrotechniek kan uw huishouden of bedrijf van CAI voorzien.

   We sluiten uiteraard ook uw televisie, ontvanger, multimedia-apparatuur en stereo-installatie op de CAI aan en werken de bekabeling netjes weg.

   Broek & Bosch Elektrotechniek

   Vanaf 2019 zijn wij als zelfstandig elektrotechnisch bedrijf aan de slag in Soest en omstreken.