Over Ons

Broek & Bosch Elektrotechniek - kwaliteit en service

Wilt u een vakman inschakelen wanneer u op zoek bent naar elektrotechnische oplossingen? De vakmensen van Broek & Bosch Elektrotechniek uit Soest zijn ervaren en deskundig als elektriciens en installateurs. Voor zowel bedrijf als particulier zijn wij inzetbaar. 

Vanaf 2019 zijn wij als zelfstandig elektrotechnisch bedrijf aan het werk in Soest en omstreken. Rick van den Bosch en Daniel van den Broek hebben, voordat zij zelfstandig werden, ruime ervaring opgedaan bij verschillende elektrotechnische bedrijven. 

Onze ervaring en garantie

De ervaring en deskundigheid van Rick en Daniel uit zich in een groot klantenbestand. Momenteel hebben wij een trouwe klantenportefeuille van 150 huishoudens en meer dan vijftien aannemers. Daarnaast verrichten wij werkzaamheden voor een aantal Vereniging van Eigenaren (VvE) van appartementencomplexen.  

Onze bedrijfsfilosofie is helder. Afspraak is afspraak. Wij gaan voor optimale kwaliteit van onze werkzaamheden en de werkvloer wordt keurig netjes achtergelaten. Uw wensen zijn ons uitgangspunt. Service is voor ons vanzelfsprekend. Alleen met deze filosofie kan je een grote en trouwe klandizie opbouwen. Uiteraard werken wij volgens de normering NEN1010.

    Broek & Bosch Elektrotechniek

    Vanaf 2019 zijn wij als zelfstandig elektrotechnisch bedrijf aan de slag in Soest en omstreken.